Ga verder naar de inhoud

Verzekeringen

Scwitch heeft voor de meeste socioculturele organisaties (VZW’s, CV’s en Stichtingen) met of zonder personeel*, een aanbod inzake alle verplichte en noodzakelijke verzekeringen (BA, brand, ongevallen, bestuurdersaansprakelijkheid, omnium opdrachten, elektronica).

Het gaat om een raamovereenkomst, gesloten met naleving van de wetgeving overheidsopdrachten. De verzekeraar is AXA Belgium NV.

Hoe werkt het?

Het is de bedoeling dat de organisaties die aansluiten rekening houden met hun daadwerkelijke verzekeringsbehoeften en, in principe, kiezen voor alle raamovereenkomsten /verzekeringen. Behoudens uitzonderingen toegestaan door Scwitch, kan je niet kiezen voor één of slechts enkele raamovereenkomsten/verzekeringen. Er dient dus steeds worden gekozen voor een totaalpakket.

Meer dan vijftig organisaties tekenden er al op in. De waarborgen én de premies zijn dan ook optimaal.

Geïnteresseerd?

Vul dan dit formulier in om een offerte te vragen.

Hoe wordt je dossier behandeld?

In dit stappenplan leggen we uit hoe je dossier wordt behandeld

Naast de uitgebreide waarborgen en zeer gunstige premievoorwaarden, krijg je een verzekeringsadviseur toegewezen die je verder helpt met alle vragen. Ook in geval van schade word je steeds professioneel bijgestaan door een verzekeringsmakelaar met meer dan 60 jaar ervaring in de Social Profit Sector.

We vroegen de verzekeraar bij intekening op de opdracht om informatie over zijn beleid inzake maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen (‘Corporate Social Responsibility’, CSR). Je vindt die hier.

*Organisaties zonder personeel kunnen voor hun vrijwilligers (BA, rechtsbijstand en lichamelijke ongevallen) een beroep doen op een gratis vrijwilligersverzekering.