Ga verder naar de inhoud

Loonadministratie

Vele socioculturele organisaties betalen hun sociaal secretariaat te veel voor de loonadministratie. En bij de meeste secretariaten ontbreekt bovendien de nodige expertise over de sociale regelgeving. Kosten en risico’s dus die zwaar op je organisatie kunnen wegen, nu of in de toekomst.

Ons aanbod loonadministratie

Ontdek hier hoeveel voordeel je kan doen door in te stappen in ons aanbod.

Hoe een beroep doen op deze dienst?

Is je organisatie lid van Sociare én aangesloten bij Acerta, SD Worx of Liantis?

Op de website van Sociare vind je alle informatie en gegevens van de te contacteren persoon bij je sociaal secretariaat.

Is je organisatie geen lid van Sociare, maar wel aangesloten bij Acerta, SD Worx of Liantis?

Klik hier voor alle info over lidmaatschap of neem contact met info@sociare.be (of bel 02 5031811). Word snel lid en deel Sociare. Daarna kan je ons contacteren.

Lid worden van Sociare

Is je organisatie aangesloten bij een ander sociaal secretariaat?

Zet de samenwerking eind dit jaar stop door je sociaal secretariaat een aangetekende opzeggingsbrief te sturen voor 30 juni. Je vindt hier een model van opzeggingsbrief.

Maak vervolgens rustig je keuze. Als lid van Sociare vind je op de website van Sociare informatie over het concrete aanbod van Acerta, SD Worx en Liantis.

Mail ten slotte uiterlijk eind november, met samenaankopen@scwitch.be in cc, de vraag om aansluiting aan de vermelde contactpersoon van het sociaal secretariaat naar je keuze. Vermeld uitdrukkelijk dat je instapt in het Sociare-Scwitch-systeem.
Nog geen lid van Sociare? Klik hier voor alle info over lidmaatschap of neem contact via info@sociare.be of 02 5031811). Zet zodra je lid bent de hierboven vermelde stappen.